CBD met citroengras, wat maakt het zo bijzonder?

Citroengras ofwel citroengras genoemd is een bijzonder tropische plant wat van oorsprong uit Azië. Het word niet alleen in de keuken gebruikt om zijn heerlijke frisse smaak maar ook om een aantal goede eigenschappen ter ondersteuning van uw algehele gezondheid. Hierdoor heeft Goldfish Amsterdam speciaal CBD met citroengras ontwikkeld.

Citroengras is een bijzonder kruid

Dankzij de Thaise keuken is citroengras bekend geworden in Nederland. Citroengras komt van oorsprong uit Azië en deze tropische plant wordt verspreid over de hiel omdat het vooral werd gebruikt als insectenbeschrijder. Maar in Java is het een oud gebruik om een kind met jeuk te behandelen door het te wassen met afgekoeld water wat is gekookt met citroengras. Ook wordt citroengras thee gedronken in Suriname en Curaçao vooral bij griep, verkoudheid en buikpijn.

Citroengras-olie heeft positieve eigenschappen op ons lichaam.

Citroengras is rijk aan antioxidanten maar ook een bron van vitamine A en C, folaat, magnesium, zink, koper, ijzer, kalium, fosfor, calcium en mangaan. Verder bevat de plant veel terpenen en flavonoïden, deze guur een smaakstoffen hebben allemaal hun eigen kernmerken. De olie van citroengras bevat onder andere uit citral α, citral β, nerol geraniol, citronellal, terpinoleen, geranyl acetaat, myreceen en terpinol methylheptenoon. Hierdoor heeft citroengras-olie een aantal positieve eigenschappen ter ondersteuning van de algehele gezondheid en kan het ras worden worden. Het werkt antibacterieel, pijnstillend, ontstekingsremmend antiseptisch en revitaliserend. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de bloedsuikerspiegel bij diabetici en kan volgens de wetenschap hypoglykemie neutraliseren.

Citroengras-olie 5% CBD heeft een frisse smaak.

Goldfish Amsterdam 5% CBD citroengras-olie is gemaakt met pure moleculaire CBD-kristallen afkomstig van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde hennepplanten en doordrenkt met de gezondheidsvoordelen van pure citroengras-extract. De Omega 3 en Omega 9 rijke SKAL-gecertificeerde olijfoliebasis, wordt verder versterkt met vitamine D3, geproduceerd een uniek en ongeëvenaard synergetisch effect wordt gecreëerd dat Goldfish Amsterdam citroengras 5% CBD olie onderscheidt van producten.

Gegarandeerd:

  • THC vrij
  • Nauwkeurig gedoseerd om 5% CBD te vermelden en rijk aan terpenen 
  • Vrij van pesticiden, zware metalen en allergenen
  • Niet-uitgestraald
  • SKAL gecertificeerd 
  • GMP-conform
  • Vegan
  • 100% natuurlijk
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *