DE VROUWEN LUXE BOOSTERBOX

Verwen uw beste vriendin, moeder, zus, collega of uzelf met deze luxe boosterbox speciaal voor vrouwen. Om kennis te maken met de luxe CBD producten van Goldfish Amsterdam hebben wij deze box met liefde speciaal voor u samengesteld. De vrouwen luxe boosterbox bevat de heerlijke CBD & CBG bloementhee die onwijs verfrissend is als ice tea. Drinkt u de thee liever warm dan kunt u dat in de luxe theekop doen die ook in het pakket zit, onder het genot van een heerlijk stukje CBD chocolade. Om uw immuunsysteem dagelijks te ondersteunen bevat het pakket de bekende lemongrass 5% CBD olie. De CBD snoepjes zijn makkelijk voor onderweg. Hier wordt toch iedere vrouw blij van!

DE LUXE VROUWEN BOOSTERBOX BEVAT:

LEMONGRASS 5% CBD OLIE
CBD & CBG NATUURLIJKE BLOEMENTHEE
CBD CHOCOLADE
CBD SNOEPJES
LUXE KOP EN SCHOTEL

5% CBD CITROENGRAS-OLIE

Goldfish Amsterdam 5% CBD citroengrasolie is gemaakt met pure moleculaire CBD-kristallen afkomstig van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde hennepplanten en doordrenkt met de gezondheidsvoordelen van pure citroengras-extract. De Omega 3 en Omega 9 rijke SKAL-gecertificeerde olijfoliebasis, is verder versterkt met vitamine D3, waardoor een uniek en ongeëvenaard synergetisch effect wordt gecreëerd dat onze Goldfish Amsterdam citroengras 5% CBD olie onderscheidt van vergelijkbare producten.

NATUURLIJKE BLOEMENTHEE MET CBD & CBG

Goldfish Amsterdam heeft een natuurlijke bloementhee samengesteld met CBD & CBG. Deze biologische blend met gedroogde bloemen en kruiden is speciaal ontwikkeld zodat een ieder kan genieten van deze pure thee zonder toevoeging van kunstmatige kleur en smaakstoffen. Hierdoor is de thee zowel koud als warm heerlijk. De natuurlijke bloementhee met CBD & CBG is zorgvuldig voor u samengesteld hierdoor bevat de thee hibiscus, kamille, goudbloem, rozenblad, korenbloem en zoethout. Deze bloemen staan bekend om hun positieve welzijnsvoordelen en in combinatie met CBD & CBG versterkt dit het positieve effect.

CBD CHOCOLADE.

Goldfish Amsterdam CBD-chocoladerepen worden in België met de hand gemaakt door een bekroonde chocolatier voor een ongeëvenaarde luxe en smaakervaring. Elke Goldfish Amsterdam CBD-chocoladereep bevat 244mg CBD van gecertificeerde Europese hennepkwekerijen, gezoet met Stevia en gerold in gepelde hennepzaden voor extra voedingsvoordelen. Geniet van een ultieme CBD ervaring!

CBD SNOEPJES.

De CBD snoepjes van Goldfish Amsterdam hebben een subtiele passievruchtensmaak, van natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. In plaats van suiker bevatten de CBD snoepjes van Goldfish Amsterdam zoetstof Isomalt (E- 953). Ieder potje heeft 20 snoepjes en één snoepje bevat maar liefs 10 mg CBD. Goldfish Amsterdam CBD snoep is verpakt in een glazen potje als alternatief voor plastic voor een beter milieu. Tip makkelijk voor onderweg.

LUXE KOP EN SCHOTEL

Deze elegante Lady Joint Tea Cup is van hoogwaardig keramiek gemaakt, veilig & duurzaam en met de hand beschilderd. Deze set is gemakkelijk schoon te maken, speciaal materiaaloppervlak zorgt voor eenvoudige reiniging, vlekbestendigheid en kan ook in de vaatwasser.

GEGARANDEERD:

THC vrij

Vrij van pesticiden, zware metalen en allergenen

SKAL gecertificeerd

Voldoet aan GMP

Veganistisch

100% natuurlijk

Van duurzame bronnen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *